Verbouw    ¢    Onderhoud    ¢    Renovatie    ¢    Kunststof kozijnen    ¢    Zonwering

 

 

 Homepage

 Paul Reinink

 Werkzaamheden

 Voorbeelden

 Contact

 Koppelingen

 

 

 

PAUL REININK

Paul ReininkWie is Paul Reinink?

Als er iemand bij u over de vloer komt om “de tent” te verbouwen dan is het wel zo prettig om te weten wie hij is en wat hij kan.

Mijn naam is Paul Reinink, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik heb 30 jaar gevoetbald bij F.C. Berghuizen, speel sinds 2004 bij zaalvoetbalvereniging ’t Hoekje en in 1995 mocht ik Markies van O.C.V. de Spanvöggel zijn.

Sinds 1989 zit ik in de bouwnijverheid, ben begonnen als Leerling-timmerman en heb mij via Gezel-timmerman opgewerkt tot Assistent-uitvoerder. Tijdens dat traject heb ik ook ervaring opgedaan in een timmerfabriek, het maken van “unieke” trappen is mijn specialiteit. Als Assistent-uitvoerder had ik te maken met het opstarten, begeleiden en afronden van kleine tot grote projecten zowel in de woning-, als utiliteitsbouw. Daarbij was contact met klanten en onderaannemers voor mij heel erg belangrijk, wat zijn de wensen (van alle partijen) en hoe kunnen wij daarin meedenken om te komen tot een goed eindresultaat!

In 2000 ben ik voor mijzelf begonnen met PAREBO (Paul Reinink Bouw). De drijfveer is het zelf vormgeven van de ideën en wensen van de klant, het persoonlijke contact en kwaliteit leveren. Iedereen heeft wel een plan maar niet iedereen heeft het bijpassende budget, om daar ook een goede oplossing voor te vinden en dan toch het plan kunnen realiseren is voor mij iedere keer weer een uitdaging, vandaar “Kwaliteit op maat”!Markies Paul van de Spanvöggel - 1995Zaalvoetbalteam Hoekje 9G

         

Met vriendelijke groet,

Paul Reinink